Autobiografie tekenen

Deze lessen ...

... geef ik zowel in groepen (bij voldoende aanmelding) als individueel of in tweetallen (bijv. echtparen). Neem contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden en tarieven zijn: roos@tekenpraktijkrooswisse.nl.

Meer informatie: 'Tarieven'.

Getekend leven

In de lessen autobiografisch tekenen gaan we al tekenend terugblikken op verschillende periodes van jouw leven. Je geboorte, je jeugd, je puberteit en volwassenheid, het leven als oudere. Wat waren de hoogte- en dieptepunten? Waar maakte jij je zorgen over? Waar sta je nu...? Wat troost jou?
In heelbeelden en collages, al schilderend en tekenend brengen we die wereld tot leven en nemen er weer afstand van. Soms kan oud zeer begrepen worden en kunnen we aandacht geven aan wat was weggestopt. We tekenen niet zozeer om het resultaat, maar om inzicht te krijgen in onszelf en zonder oordeel en met mildheid terug te blikken.

We werken met mooie materialen in diverse technieken. Tekenen vanuit je gevoel is een fijne ervaring; de tekeningen vormen betekenisvolle, mooie documenten om later op terug te kijken.

    Ik wil me graag inschrijven voor de cursus

    Heeft nu nog een vraag over de cursus? Stel die dan hier.

    Bewijs dat je een persoon bent, en geen 'robot'.

    captcha

    Dank voor de toezending van dit aanvraagformulier. Ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.